Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek tanuljak, ha szeretnék...

Minek tanuljak, ha szeretnék sok országba utazni, élni?

Figyelt kérdés

Eddig őszintén szólva teljesen egészségügyi irányban képzeltem el magam, úgyhogy elég hirtelen jött ötletről beszélünk, nem is tudom hol kezdjem a keresést, felvin ilyen téren nem igazodok el, hiszen az ilyen lehetőségek ott nincsenek feltüntetve.

De ez az életforma eddig is eléggé vonzott, a nyelvek mindig is jól mentek nekem. Alapvetően elég kreatív és nyitott vagyok új emberek megismerésére. Létezik egyeltalán ilyen munkakör? Milyen szakra lenne célszerű így mennem?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. dec. 13. 03:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó erre az egészségügyi irány, elmehetsz orvosnak vagy ápolónak, minden országban tárt karokkal várnak.

Az utazgatáshoz nem kell tanulni. Elmehetsz mondjuk tengerjáró hajóra dolgozni, bejárjátok az egész Földet. Vagy folyami hajóra.

Ma már a külkereskedelem sem olyan utazgatós, mint régen. Rengeteg mindent elintéznek online.

Alapvetően jobban teszed, ha egy jól fizető szakmával kitelepülsz mondjuk Svájcba, és a sok pénzedből szabadidődben bejárod a világot.

2023. dec. 13. 06:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően jó az eü, mindenhol tárt karokkal várnak, utazó ápoló is lehetsz de nagyon sok meló és meg kell hozzá az adott ország nyelvét tanulni.

Alapvetően az IT sokkal hasznosabb erre, mert mindenhol angol a nyelve, home officeból is csinálhatod így rugalmasabb is vagy utazni

2023. dec. 13. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Légiutas-kísérő
2023. dec. 13. 07:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Idegenvezető
2023. dec. 13. 21:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. dec. 13. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!