Bele mernétek vágni?
26 éves vagyok. Nincs diplomám. Jártam egyetemre, de elcsesztem, nem foglalkoztam vele és abbahagytam. Most főállában dolgozom, nem keresek milliókat, de lehetne sokkal rosszabb is. Albérletben élünk a barátnőmmel.
Mióta az eszemet tudom orvos szeretnék lenni, de mivel közgázba jártam, középsuli után esélytelen volt.
Ha csinálnék egy emelt biosz és kémia érettségit, pontok alapján lenne lehetőségem bekerülni az orvosi karra. Nyilván nem tudnék mellette dolgozni. Szüleim nem állnak rosszul, felajánlották, hogyha belevágnék, támogatnak.
Ti mernétek lépni? Bennem van, hogy mi van, ha nem tudom elvégezni.. plusz ismét függeni tőlük?
4 éve önálló vagyok teljesen, megszoktam már ezt az életet. Viszont ahogy mondtam, orvosnak lenni az “álmom”.
Mi a véleményetek?
#10 vagyok, hozzátenném, hogy nyilván nem mindig adottak a körülmények anyagilag, de ha igen, vágj bele.
Sokkal többet kerestem az átlagnál és nagyon boldogtalan voltam a szakmámban, ezért is írtam, hogy a pénz nem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!