Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyen paraméterek esetén ti ,...

Ilyen paraméterek esetén ti , hogyan döntenétek ?

Figyelt kérdés

A történet a következő érdekel egy szak már egy ideje és szeretnék felvételizni 2024-es tanévre, mivel régebben érettségiztem így jövőre elég alacsony pontjaim lennének ha jól számoltam ( a szak amit kinéztem 2 helyen Óbudai, és Széchenyi mérnökinformatikus). Valószínűleg Óbudai nappalira nem lenne esélyem bejutni mégha újra érettségiznék 2 emelttel akkor sem, mivel munka mellett szerintem maximum 2 60-70%-ot tudok kihozni magamból ((70+70)*2+ 60 ennyit adnak 2 emeltre ez 340 valószínűleg esni fognak a ponthatárok, de nem ennyivel)

Szóval maradna az Óbudai esti vagy Széchenyi nappali/levelező.

Ha szimplán érzelmi alapon döntenék pest lenne a választás.

2023. szept. 30. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
Ne haragudj a kérdésért, de ha még 2 tantárgy érettségijére sem tudnál jó eredménnyel felkészülni, akkor biztos, hogy készen állsz az egyetemre? Ott magasabbak az elvárások, és félévenként nem 2 tantárgy van, hanem jóval több.
2023. szept. 30. 13:26
 2/2 anonim ***** válasza:
30%

Kedves #1-es ne haragudj meg a kérdésért, de ha nem megy a leírt szöveg értelmezése akkor biztosan készen állsz érdemi választ adni?

Kérdezőnek meg ha úgy érzi nyugodtan próbálja meg a kettő emeltet munka mellett,nem tudom mennyit hogyan dolgozik, de sok középiskolás ennyire se vagy csak ennyire tudja megírni az emelt érettségit és felveszik.

2023. szept. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!