Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van értelme műszaki menedzser...

Van értelme műszaki menedzser msc-re menni az alábbi paraméterekkel?

Figyelt kérdés
Vegyészmérnök bsc-t végeztem, dolgozom is benne viszont nem tudom, hogy adna bármiféle pluszt ha elvégeznék egy műszaki menedzser msc-t.

2022. dec. 17. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Ha csak nem akarsz abba az irányba fordulni akár később, vagy nem akarsz saját vállalkozást, akkor nem tudom, mi értelme. Ha csak tanulnál, mert élvezed, akkor hajrá :)
2022. dec. 17. 13:33
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Lenne értelme, ha nem lenne gáz műmen szakra járni. Inkább iratkozz be egy MBA-re, ha már nem akarsz rendes (azaz mesterszintű) mérnöki diplomát. Vagy keress valami adatanalitika mesterszakot külföldön, na annak lenne értelme!
2022. dec. 17. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
Egy szakma nem lehet gáz halmazállapotú :) :D
2022. dec. 17. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
De egy foss semmit érő valami, aztán meg sokan azt hazudják hogy ők mérnökök😂
2022. dec. 17. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, én is mérnök vagyok :D Na igen, az tényleg gáz, hogy mérnöknek mondják magukat azok, akiknek semmilyen mérnöki végzettségük nincs. De amúgy ha vállalkozást indít, akkor pl jól jön a menedzsment rész :)
2022. dec. 17. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért kamuzzák sokan mert jobban hangzik, meg az első évben sok a közös tárgy, utána persze nem, mert nem mérnökök lesznek.
2022. dec. 17. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
De akkor miért nem mennek mérnöki szakra? Vagy ha meg nem mennek, akkor mit érnek el a kamuzással? :D Ha kiderül, úgyis mindenki látja, hogy nem mérnökök..
2022. dec. 17. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, ismerek egy gyereket ő műmanager és azt mondja mindenkinek hogy mérnök🤣 Szerintem azért nem mennek mérnökire mert az sokkal nehezebb
2022. dec. 17. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
:D
2022. dec. 17. 18:43
 10/11 Vodafonelive ***** válasza:
100%

Általában a műszaki menedzsert meg a vezetés és szervezést, ritkábban az MBA-t választják, nekem a legtöbb szaktársam akik ezeket választották senki nem ment műmenedzserre, hanem vezetés és szervezésre 1 emberről tudok aki MBA-ra ment és 1 aki majd arra fog menni. Ha érdekel, végezd el csak utána ne legyen olyan érzésed amivel azt mondod, hogy egy gazdaságis MA diploma lett volna jobb. Amit még én néztem, hogy van a Corvinuson egy úgynevezett mérnök-közgazdász szakirányú továbbképzés de ahhoz meg kell egy agrár vagy műszaki MSc/egyetemi diploma és még ez is 2 év (4 félév) szipi-szopi. 😅 [link]

Van a BGE-n is mérnök-közgazdász szakirányú képzés ami csak 3 félév és elég egy BSc/főiskolai diploma beugróba . 😊 [link]

Azt viszont senki sem nézi, hogy hol végeztél, maximum az első gazdász munkádnál, utána úgyis csak a tapasztalatod lesz a fontos.

2022. dec. 17. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!