Érdemes belevágni a gazdaságinformatikus képzésbe az alábbi paraméterekkel?
Jelenleg rendelkezem már egy diplomával (gépészmérnök), viszont nem igazán szeretnék ebbe a szakmába dolgozni.
jelenleg 24 vagyok és rájöttem engem inkább a gazdasági/infós irány érdekelne a képzést már csak levelező formában tudnám megkezdeni mivel muszáj dolgoznom, szerintetek érdemes így belevágni?
Az elképzelésem még nem teljesen tiszta de mindenképp it-val kapcsolatos munkakörben sokkal jobban eltudnám képzelni magam mint mérnökként.
Budapesti vagyok, ki melyik egyetemet ajánlja levelező formában, és aki ilyen formában végezte leírna mennyire volt nehéz, kivitelezhető a tanulás a munka mellett.
Mi a cél a diplomával? Rengeteg IT munkakör van. Először érdemes lenne tisztázni, hogy melyik terület érdekel. Elképzelhető, hogy egy programtervező informatikus / üzemmérnök-informatikus bprof jobban illeszkedne a céljaidhoz.
Gazdaságinformatikus bsc és programtervezőinformatikus msc végzettségem is van, szóval tapasztalatból tudok segíteni, ha meg tudod mondani a konkrét célodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!