Okj-s szakma egyetem helyett?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy most jelenleg egyetemre járok és felvettem Diákhitel 2 hitelt, mert önköltségesen vagyok, és át szeretnék menni egy OKJ-s szakmára inkább ami szinte ugyanezt a végzettséget adná mint az egyetem és oda is Diákhitel 2-őt szeretnék, van a sulinak vele szerződése is, és az a kérdésem hogy a hitelemet át tudom vinni oda, mint aktív hallgatói jogviszony, mármint a meglevő hitelemet ami már az egyetem által van? Vagy új Diákhitelt kell kössek és az egyetemet meg törlesztenem kellene mellette? Nemtudom mennyire írtam érthetően, de az értelmes, normális válaszokat előre is köszönöm!2023. szept. 27. 09:21
1/3 anonim válasza:
Én nem értem teljesen a kérdésed.
A diákhitel2 az a képzésre árára vehető fel, nem?
Az OKJ nem ingyenes egyébként? Azt nem írtad, hogy van-e szakmád, így én a "klasszikus" gimis szintűben gondolkozom. Miért akarsz oda is hitelt felvenni?
Nem csak felsőoktatási intézményben lehet felvenni?
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul írtam bocsánat
Van 2 szakmám és ez igen ilyen felnőtt képzés csak nem jutott eszembe ennek a megnevezése hirtelen - marketing webfejlesztő OKJ-s szakma, 6 hónapos, és a teljes összeg is ki van írva, a befizetés a jelentkezési feltétel itt is
2023. szept. 27. 13:10
3/3 A kérdező kommentje:
Csak nekem már van az egyetemmel egy szerződésem ugye a Diákhitel 2 vel, de erre az OKJ-s ra szeretném 'újítani'
2023. szept. 27. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!