Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire nehéz egy szakmát...

Mennyire nehéz egy szakmát megtanulni egyetem helyett?

Figyelt kérdés

Lehet relatív hogy kinek hogy megy de mégis hogy gondoljátok ti?

Mennyire nehéz megtanulni egy villanyszerelő szakmát vagy valamilyen technikust vagy logisztikust pl?

Matek-info területen vagyok jobb amugy.

Egyetemre pénzügy és számvitelt jelöltem meg amugy. Programtervezo informatikus túl nehéz lenne nekem.

2023. ápr. 8. 13:21
 1/3 anonim válasza:
67%
Én rendészeten vagyok, itt nekem tiszta pokol a tanulás. De vannak ismerőseim sok más szakon nekik kb 2-3x olyan nehéz mint az általános iskola.
2023. ápr. 8. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elvégeztem egy elektronikai technikusit estin. Elég volt csak hétvégén tanulni. Nagyon sokat gyakoroltunk az órákon.

Most egyetemen vagyok levelezőn tagozaton. Nem elég a hétvége, se a délutánok.

2023. ápr. 8. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Én ezért hagytam ott az egyetemet. Semmire nem volt időm. Az egészségem többet ér, kitanultam inkább egy szakmát. Érdekes módon nem bombázták az embert mindenféle száraz hülyeséggel, mint egyetemen.
2023. ápr. 22. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!