Hogyan érdemes 25 évesen?

Figyelt kérdés

Érdemes beiratkozni a szakképzési iskolába nappali tagozatos tanulóként, vagy inkább maradjak az esti tagozatosnál?

Sajnos eddig sem találtam munkákat, ha találnék is, biztos nem olyan munkakört töltenék be, amivel bejárhatnék az előírt órákra (pl. gyári munkák). Ti hogyan döntenétek?

2023. szept. 13. 14:24
A kérdező szavazást indított:
Nappali
Esti
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én OKJ-t kezdtem nappalin, de nagyon sok 19-20 éves volt, aki azt se tudta, minek van ott, haladni se haladtunk, mert valakinek mindig volt vmi baja. Estin ultrajó órák voltak, imádtam.
2023. szept. 13. 15:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy mikor voltál a nappali képzésen és az estin? Milyen képzések voltak azok? (Hátha tudok segítséget kérni.:P)

Az estivel a legfőbb gondom, hogy egyrészt nem biztos, hogy megoldhatnám az itthoni online órát, maximum úgy, hogy nem szólalok meg közben, mert apró házban 6-an lakunk, illetve a munkalehetőségek miatt biztos lennének elmaradásaim.

2023. szept. 13. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
2014-2015-ben végeztem, TB ügyintézőt
2023. szept. 13. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szakképesítést nem szerezhetsz már nappalin a korod miatt.
2023. szept. 13. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Esti
2023. dec. 22. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!