Egyetemen átkerültem fizetősre. Ha nem jelentkezek be Neptunon akkor ugye nem fog pénzbe kerülni?
Két félév után felvételiztem máshova, ahol most kezdem államival
Az előzőre nem is jelentkeztem be neptunon, ezt írja: félév státusz: Még nem meghatározott
Vagy ki is kell iratkozzak?
Valószínűleg nem volt meg 2 félév alatt a megfelelő számú kredit/átlag. Ezen mégis mit kellene fellebbezni/kérvényt beadni? Semmit.
Átsorolták, innentől még dönthet hogy befejezi önköltségen egyszer, vagy sem. Nem egy egyetemen, hanem egy képzésen lehet maximum 2 félévet passziváltatni (egyébként ennél tényleg lehet kérvenyezni, hogy több félév legyen), magyarul ezt még passziváltathatja és gondolkodhat mihez kezd. Ha semmihez, akkor következő félévben úgyis kirúgják, de akkor se lesz semmi, ha csak egy féléve volt aktív akkor semmit senkinek nem kell fizetnie.
Attól hogy van egy államilag finanszírozott diplomád még lehetsz sík sötét az önköltséges képzéssel kapcsolatban, ilyenkor jobb lenne inkább csendben maradnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!