A kriptovaluta mennyire lehet jó téma?
Beadandóhoz gondolkozom a témán. Olvastam is már utána, kérdésem az lenne, hogy van-e fent elég anyag róla?
Egy 10-15 oldalnyi word file elkészíthető belőle?
7-es vagyok.
Nos, eléggé benne voltam a témában, mostanság már kevésbé követem.
Többek közt a Coin Bureau videókat követtem/követem a Youtube-on.
Onnan sok infóhoz hozzájuthatsz, persze angolul. Magyarul nem kerestem soha infót kriptóval kapcsolatban, de valszeg jóval kevesebb is van.
Oké de a videót, hogy hivatkozom le?
Mert beadandó is kell .
Jóval kevesebb a magyar az nyilvánvaló, de egy 10-15 oldalas leírást ki lehet belőle hozni?
#14 Hát ehhez nem értek, hogy mit hogy kell lehivatkozni ilyenkor.
De vannak kripto-val kapcsolatos könyvek magyarul is, azt tudom.
Egyébként ezekben a videókban sok hivatkozás van, ezért szeretem. Meg a videó alatti leírásban is. Ezekre ránézhetsz, aztán eldöntöd hogy megfelelő-e a követelményeknek. Vagy csak magyar nyelvű forrást fogadnak el?
Nem csak magyar nyelvű forrást, de könyvet, szakirodalmat fogadnak el
youtube videót nem igazán hiszem, de köszönöm az ötletet azért megnézem mi van fent
Vannak nagyon jó magyar nyelvű könyvek is a temában amikben nagyon érthetően le vannak írva a dolgok, azokra ráadásul hivatkozhatsz is
Valamivel gondolom megbízhatóbb forrás mint random weboldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!