Létezik ilyen bitcoin vásárlós oldal?
Figyelt kérdés
Olyan platformot keresek ahol vehetek bitcoint kys nélkül és fizethetek paypalal.2023. aug. 23. 02:07
2/7 anonim válasza:
Hogy bizol meg egy oldalba ha nincs licensze hogy penzugyi termekeket aruljon? Licenszet meg csak akkor adnak ha van kyc...
3/7 anonim válasza:
Oké #3-as, te segítesz szórni a lóvét bitcoinra, én meg segítek megtanulni magyarul :-)
4/7 EgyGabor válasza:
Paypal-en épeszű ember nem fog neked eladni bitcoin-t, mert a bitcoin tranzakció nem visszafordíthato míg a Paypal-nél a küldő panaszkodhat és símán vissza is kaphatja.
6/7 anonim válasza:
sok oldal van amin lehet veni bitcoinoka tmeg payer , evolut még befektetni is lehet van. nálam is van tiz mivel fizetösek nem használtam. én az inygeneseket csinálom ha valkinek kelingyenes bitcoin oldlak tudok küldeni üdv. Tibi
7/7 anonim válasza:
Tibi!
Írd már le újra, majd ha kijártad az általánost.
Nem nagyon érteni. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!