Akiknek jól sikerült a töri érettségije/emelteztek: Mit tanácsoltok?
Nekem arra kellett rájönnöm, hogy hogyan tudom úgy kidolgozni a tételeket, hogy az számomra könnyen tanulható legyen. Sokan szellősen, kulcsszavakkal, nyilacskákkal, színekkel kijelölve írtak tételt. Ezekre jó volt ránézni, ők biztos nagyon jól is tudtak belőlük tanulni, de én nem. Nekem a (kézzel) teleírt oldal vált be, máig nem tudom, miért. Senkinek nem tudtam tételt kölcsönadni, mert más nem igazodott ki rajta, de én csak abból tudtam tanulni.
Ezzel nem arra célzok, hogy neked is ez fog beválni, csak arra, hogy meg kell találni a neked való módszert. Lehet, hogy a tanulókártyák fognak működni, vagy az, ha felmondod magadnak a tételeket, és hallgatod a felvételeket. De ha nincs még jól bevált módszered, akkor érdemes megkeresni, hogy hogyan tudsz a leghatékonyabban tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!