Szeretném fejleszteni magam,hol kérjek segítséget?
Az a helyzet,hogy szeretnék változtatni az életemen,elégedetlen vagyok a munkámmal,soha nem erzem jol magam.
Vannak dolgok amik érdekelnek,több is,de semmi papirom,semmi tapasztalatom,fogalmam sincs hogy hol kezdjek bele.
Pl ha szeretnék kutyakozmetikusnak tanulni, nem tudom hogy kell utána egy saját vállalkozást működtetni,elindítani.
Szüleimre sajnos nem tudok számítani,nem igazan van segitsegem hogy hogy legyen sikeresebb az eletem,nincs elottem követendő példa.
És csak azt erzem folynak ki az évek a kezem kozul,és nem haladok semerre.
Nincs valahol ilyen tanacsadás,vagy valaki aki segit hogy hogy kene elindulni?
Vagy segit összesíteni hogy pontosan mit tudok én nyújtani az életnek,és mik a lehetosegeim?
Probalok a saját labamon megállni,de vannak dolgok ugyerzem amiben orulnek ha segítene valaki…
"Te nem dolgozol semmit, ezt bizonyítja a 0-24-es állandó trollkodásod a hét minden napján, meg az állandó hazudozásod"
Én konstruktív jelleggel osztom meg a tapasztalataimat a kérdést feltevők között, aminek nagyon sokan hálásak, ezt bizonyítja a rengeteg privát üzenet amiben kifejtik a hálájukat a bizonytalan emberek. Mint írtam én vállalkozói szerződéssel dolgozom teljes home officeból, teljesen rugalmas időbeosztással, ami annyit takar hogy napi 2-3 óra effektív munka és pár meeting mellett teljesen szabadon rendelkezem az időm beosztásáról. Nyilván ezt nehéz felfogni egy hozzád hasonló 12 órás gyári műszakokat vállaló egyénnek aki -és akinek a környezete- arra szocializálódott, hogy 5 perces szünetért ahol el tud menni WC-re is kérvényt kelljen benyújtani a műszakvezetőnek. Ez pedig már az én hatalmas jóindulatomon múlik, hogy szabadidőmben is szívesen osztom meg különböző szakmai fórumokon (beleértve a gyakorikerdeseket is) a nagyon komoly tapasztalataimat és meglátásaimat teljesen ingyen. Szerencsére még vannak hozzám hasonló igazi bölcs emberek akik képesek az ifjú társadalmat útmutatással ellátni.
"nem ő az, aki jogász és egyetemi tanár is néha?"
Egyetemen természetesen oktattam, hiszen a PhD képzés is megkívánja a tanársegéd tevékenységet, azonban mint említettem a multik világát választottam annak ellenére hogy kiváló értékelést kaptam az egyetemi oktatási tevékenységemre. Jogász pedig sosem voltam és nem is leszek, de az nem azt jelenti, hogy nem vagyok tisztába a jogi alapokkal vagy a hatályos rendeletekkel illetve az IT világában a jogi normákkal, mimt például az adatkezelés, GDPR, ISO szabványok, ISACA rendeletek stb...
Utolsó szó jogán továbbra is azt hangsúlyoznám miután reflektáltam a kérdésekre, hogy fontos a tanulás és a tapasztalatszerzés, hogy egy komoly művelt, intelligens személy formálódjon belőletek, még ha feltehetően közel sem lesztek olyan hatalmas egyéniségek mint én vagyok (ugyanis erre a szintre megfelelő tálentummal kell születni) viszont nagyban elősegít benneteket, hogy olyan életet éljetek amilyet szeretnétek és ne tanulatlan proliként kelljen olcsójános munkát végezni.
"nagyon sokan hálásak, ezt bizonyítja a rengeteg privát üzenet amiben kifejtik a hálájukat a bizonytalan emberek"
Meg a sok 0%-os válaszod. 🤡
"napi 2-3 óra effektív munka és pár meeting mellett teljesen szabadon rendelkezem az időm beosztásáról"
Te még ezt az állítólagos napi 2-3 óra munkát sem teljesíted, ugyanis én esténként, amikor végigpörgetem a fórumot, látom, hogy a nap minden órájában, akár reggel, akár késő este tettek fel egy kérdést, fél óra, max egy órán belül kérődzöl valami sablon baromságot, mint pl most. Aki állandóan azt nézi itt gyk-n, hogy mikor írnak ki egy kérdést, amire kérődzhet valamit, annak semmi értlemes munkája nincs. Semmi építőjelleg nincs ezekben az idétlen kommentekben. Eleve ha valakinek sok szabadideje is van, annak a 90%-át itt tölteni aligha vall értelmes emberre.
"komoly művelt, intelligens személy formálódjon belőletek, még ha feltehetően közel sem lesztek olyan hatalmas egyéniségek mint én vagyok"
Öndícséret gyalázat. Már csak ez sem méltó egy valódi PhD-t végzetthez, ebből is látszik, hogy csak egy troll vagy, viszont ennyi energiát pazarolni erre a fórumra teljesen beteges, ehelyett inkább valami értelmeset is csinálhatnál, mondjuk kezdetben valóban elvégezni csak egy BSc szakot esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!