Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeretném fejleszteni magam,ho...

Szeretném fejleszteni magam,hol kérjek segítséget?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy szeretnék változtatni az életemen,elégedetlen vagyok a munkámmal,soha nem erzem jol magam.

Vannak dolgok amik érdekelnek,több is,de semmi papirom,semmi tapasztalatom,fogalmam sincs hogy hol kezdjek bele.

Pl ha szeretnék kutyakozmetikusnak tanulni, nem tudom hogy kell utána egy saját vállalkozást működtetni,elindítani.

Szüleimre sajnos nem tudok számítani,nem igazan van segitsegem hogy hogy legyen sikeresebb az eletem,nincs elottem követendő példa.

És csak azt erzem folynak ki az évek a kezem kozul,és nem haladok semerre.

Nincs valahol ilyen tanacsadás,vagy valaki aki segit hogy hogy kene elindulni?

Vagy segit összesíteni hogy pontosan mit tudok én nyújtani az életnek,és mik a lehetosegeim?

Probalok a saját labamon megállni,de vannak dolgok ugyerzem amiben orulnek ha segítene valaki…

2023. szept. 6. 13:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Fogod magad beírod a Gugliba, hogy "kutyakozmetikus képzés", kiválasztod amelyik szimpi, beiratkozol, kifizeted az árát, elvégzed, levizsgázol.

Kozben - ha még nincs- igényelsz ügyfélkapu regisztrációt egy Kormányablaknál, amikor elvégezted a sulit - van papírod! - a magyarorszag pont hu oldalon kiváltod az egyéni vállalkozóit, (olvass utána, hogy ez mit jelent),ha nem megy keresel egy könyvelőt aki segít ezt a részt intézni. Eközben keresel egy olyan helyet magadnak ami alkalmas arra, hogy kutyakozmetika legyen, csinálsz Facebook oldalt, TikTokot, Instagramot, hirdeted magadat, és elkezdesz dolgozni.

2023. szept. 6. 13:31
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Szóval magyarra fordítva teljesen életképtelen vagy aki semmihez nem ért és végzettsége sincs.

Kezdd azzal hogy önállósodsz és fejleszd az önálló problémamegoldó készségedet majd tanuld ki azt a szakmát ami érdekel és ennyi a titka. Semmiféle tanácsadás és ilyen hülyeségekre nincs szükség, ilyeneket szintén olyanok tartanak akik semmire nem vitték az életben csak arra jók hogy pár közhelyet eldurrogtassanak pár szerencsétlennek.

Ha pedig egyáltalán nem sikerül önállóan semmit kezdeni magaddal akkor vizsgáltasd be magadat hátha valami mentális retardációban szenvedsz ami korlátol a komplex gondolkozásban. Ennyi a titok.

2023. szept. 6. 13:33
 3/13 A kérdező kommentje:

Kedves kettes!

Hallgatom a tanácsaidat,hogy Te mihez értesz és mire vitted az eletben!

Változtatni szeretnék,fiatal vagyok még nagyon,és szeretném vinni valamire az életben!

Csak egyedul baromi nehéz,nekem.

Ha emiatt retardált vagyok ám legyen:)

Csak egy kis útmutatáshoz kértem segitseget,20on évesen 1000 meg egy végzettségem lehet még!!

2023. szept. 6. 13:54
 4/13 A kérdező kommentje:

1,

Köszönöm,ezek megvannak inkább a kezdőlökés hianyzik,hogy nincs semmiféle háttérem aki támogat…de persze ezt is ertem össze kell szedni magam és csinalni.

Masnak is sikerült már az eletben,csak folyamat félek hogy nem vagyok elég,nem vagyok elég jó.

2023. szept. 6. 13:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: ne is hallgass a kettesre, mindenkinek így válaszol. Én is azt tudom mondani, amit az első válaszoló.
2023. szept. 6. 14:23
 6/13 anonim ***** válasza:
24%

"Hallgatom a tanácsaidat,hogy Te mihez értesz és mire vitted az eletben!"

Én már gimnáziumban csináltam 2 felsőfokú nyelvvizsgát, angolból és németből majd programozó matematikus (ELTE) BSc alapképzés után az alkalmazott matematikus MSc képzést Reading University-n csináltam meg Angliában és a matematikus PhD képzést is, mert elnyertem a tanulmányi átlagomnak és a szakmai tevékenységemnek (punlikációk, konferencia előadások) hála magasabb tanulmányi ösztöndíjat. A képzés után multihoz orientálódtam Data Science területre, majd a COVID alatt költöztem vissza Magyarországra, amikor bevezették a teljes remote munkavégzést. Azóta váltottam céget, jelenleg egy svájci cégnek dolgozom contractor szerződéssel teljes remote munkavégzéssel orvosi szoftverek képfeldolgozó algoritmusát fejlesztő csapatnak vagyok a Tech Lead vezetője 13500 CHF / hó fizetésért. A megtakarításom egy részét pedig befektettem ingatlanba, amit kiadtam bérlőknek, a másik részét kriptovalutában és PMÁP-ban tartom valamint rendelkezem 400 hektáros termőfölddel Skóciában, szintén befektetésj céllal.

2023. szept. 6. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 jól van Befektetőcsávó megvolt a trollkodás ma is. Te nem dolgozol semmit, ezt bizonyítja a 0-24-es állandó trollkodásod a hét minden napján, meg az állandó hazudozásod. Már csak röhögnek rajtad te díszbohóc kamu
2023. szept. 6. 17:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"A megtakarításom egy részét pedig befektettem ingatlanba, amit kiadtam bérlőknek, a másik részét kriptovalutában és PMÁP-ban tartom"

Ebből is látszik mekkora barom vagy🤣🤣🤣🤣

2023. szept. 6. 18:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hetes: nem ő az, aki jogász és egyetemi tanár is néha?
2023. szept. 6. 20:14
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 de, meg teológus, biológus stb. Mikor mi éppen. Csak régebben annyi esze volt, hogy névvel csinálta, így mindenki tusta kicsoda. Azt az accát bannolták, most ezzel csinálja, felismerni a stílusáról.
2023. szept. 6. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!