Hogy lehet jó szakdogát írni?
Kezdjek hozzá időben, az egyértelmű, válasszak jó témát amiről van sok infó gondolom ez alap. De mégis hogy lehet ennek nekikezdeni?
A neten láttam már elkészült szakdoghákat, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Önálló munka tudom, de mégis kitől lehet segítséget kérni?vagy utána nézni hogy kezdjek neki?
Csoport társakat hagyjuk, mert egy egyszerű eldöntendő kérdésre sem hajlandóak válaszolni...
Van konzulens tudom, de úgy mégsem kezdhetem hogy azt se tudom hogy kellene elkezdeni...
Nem volt ilyen órám, nem is hallottam még hogy ilyen óra létezik.
Nincs konzulensem még, már írtam neki de nem válaszolt
#10 Milyen szakdogát írtál? FOKSZ? esetleg ott segít.
De nem mindenki olyan, valaki megnézi a közepén és jelzi , hogy írd újra. Nem reagál stb.
Neki tetszett a témája
FOKSZ🙄
Fizika BSc és Fizikus MSc-t csinálom épp ahol szintén megbeszélem a témavezetőmmel hogy hogy épüljön fel a szakdolgozat.
Persze, van olyan tanár aki nem ilyen, de ha nem próbálod megkérdezni esélyed sincs hogy segítsen.
Ilyen kérdést nem szokás feltenni
Elég érdekes h te Msc-n ilyeneket kérdeztél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!