Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy lehet jó szakdogát írni?

Hogy lehet jó szakdogát írni?

Figyelt kérdés

Kezdjek hozzá időben, az egyértelmű, válasszak jó témát amiről van sok infó gondolom ez alap. De mégis hogy lehet ennek nekikezdeni?

A neten láttam már elkészült szakdoghákat, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Önálló munka tudom, de mégis kitől lehet segítséget kérni?vagy utána nézni hogy kezdjek neki?

Csoport társakat hagyjuk, mert egy egyszerű eldöntendő kérdésre sem hajlandóak válaszolni...

Van konzulens tudom, de úgy mégsem kezdhetem hogy azt se tudom hogy kellene elkezdeni...

2023. szept. 5. 17:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem volt ilyen órám, nem is hallottam még hogy ilyen óra létezik.

Nincs konzulensem még, már írtam neki de nem válaszolt

#10 Milyen szakdogát írtál? FOKSZ? esetleg ott segít.

De nem mindenki olyan, valaki megnézi a közepén és jelzi , hogy írd újra. Nem reagál stb.

Neki tetszett a témája

2023. szept. 6. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:

FOKSZ🙄

Fizika BSc és Fizikus MSc-t csinálom épp ahol szintén megbeszélem a témavezetőmmel hogy hogy épüljön fel a szakdolgozat.

Persze, van olyan tanár aki nem ilyen, de ha nem próbálod megkérdezni esélyed sincs hogy segítsen.

2023. szept. 6. 18:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Ilyen kérdést nem szokás feltenni

Elég érdekes h te Msc-n ilyeneket kérdeztél

2023. szept. 6. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
#9-es vagyok. Szokás feltenni ilyen kérdést, én is megírtam már egy BA és egy MA szakos szakdolgozatot is, és bár ugyanaz volt mindkettőnél a konzulensem, de először mindkettőnél azr beszéltük meg, hogy hogy épüljön fel, mit tegyek bele, mit ne, stb.
2023. szept. 6. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!