Nekem ez nem megy! Hogyan kell szakdogát írni? Egyszerűen nem tudom mit írjak. 3 nap múlva kell leeadni.
3 nap alatt nem lehet normálisan megírni.
Mennyi van még, milyen téma? Miért nem kértél korábban segítséget a konzulensedtől, csoporttársaidtól, bárkitől aki írt már?
Most már felesleges ezen aggódni, következő félévben leadod, és időben nekiállsz.
Jaj, hülye vagyok, elnézést. Tegnap kétségbe voltam esve. Feladatot is csak halasztgattam, mert soha nem csináltam még ilyesmit Első éves vagyok az egyetemen, nem erősségem az írás, és egy tantárgyból 3 kaptunk egy témát, amiről írni kell, mind a 3 témából 3 oldalt kell írni ezekről a tanár beszélt online órán, összesen 9 oldalt kell írni.
Bele lehet írni azt amit a tanár leadott, és pluszba hozzá kell adni valamilyen tudományos dolgot, és érvelni kell, na ez az amit nem értek..amihez úgy érzem hülye vagyok
van 1 oldalam, nem szeretnék ötöst bőven elég ha 2 oldalt összeszedek minda 3 témából.
A bajom hogy nem tudom hogy hogy kell félek nagyon elrontom, de lehet hogy jobb ha most elrontom és a tanár elmondja hogy mi volt a gáz??
Tisztában vagy vele mi az a szakdolgozat?
Egy 50 oldalas iromány, amit általad választott témából írsz. Egy konzulens segít benne, általában kutatást kell hozzá végezni.
Amit tőled kérnek, az három rövidke SZEMINÁRIUMI DOLGOZAT. Napi 3 oldalt meg lehet írni.
Olvasd el a tantárgy ajánlott szakirodalmait, nem csak a kötelezőket, és akkor menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!