Neptunban nem adja ki a szabadon választható tárgyakat tárgyfelvételnél,van okom pánikra?
Figyelt kérdés
Debreceni Egyetemre vettek fel és tárgyfelvételnél nem adta ki a szabadon választhatókat. Van esély arra,hogy később fogja kiadni vagy esetleg másnál is előfordult? Kicsit kivagyok mert így kevés a kreditem.2023. szept. 3. 20:14
1/4 anonim válasza:
Állítsd át a "Minden további intézményi tárgy"-ra és ott megtalálod az intézményi szintű, ebben a félévben meghirdetett szabválokat. (Csütörtök reggel óta lehet rájuk jelentkezni, nem nagyon vannak már szabad helyek.)
2/4 anonim válasza:
Akkor kicsit elkestel mar... de mindenko a sajat karan tanul. Ez mar nem kozepiskola, hogy babusgatnak a tanarok. Ez a felnott kor.
4/4 anonim válasza:
Ha már megindult a tárgyfelvételed, akkor a szabválra ihatsz hideg vizet. Azokat fél órán belül elkapkodják, valahol 5 perc múlva sincs már hely. Amúgy tárgyfelvételnél tudsz a tárgyak közt szűrni, ahogy előttem írtál, meg vannak sima szabadon választható tárgyak, ahol csak a kari szabválokat mutatja. Én mindig csak ezebkől vettem fel, és jó tanács: tárgyfelvétel előtt fél órával ülj a gép elé frissíteni a neptunt 10 percenként hogy ki ne dobjon, és ahogy elindul, a szabvált rögtön vedd fel. Második félévbe én is rutinos voltam már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!