Van értelme huszonévesen belevágni egy 4 éves egyetemi szakba?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék tanulni, de “túl későnek” érzem, hogy 28 évesen fogok végezni. Egyébként van már egy szakmám és egy diplomám, amelyben jelenleg is dolgozom, de amire most mennék az jobban érdekelne.2023. aug. 21. 10:15
21/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti válaszoló! Sokan irigykedhetnek a kitartásod és céltudatosságod miatt! Csak így tovább!
2023. aug. 23. 10:36
22/23 piranja válasza:
29 voltam mikor elkezdtem a bsc-t egészségügyit, szintén 4 éves képzést....most eldöntöttem, hogy mennék msc-re, ha minden jól megy szeptemberben kezdem....Szerintem ez ne vegye el a kedved, rengeteg idő van még a nyugdíjig....tanulni nem szégyen, nekem volt egy 51 éves csoporttársam is nappalin :D
23/23 A kérdező kommentje:
Hu! De jó! Köszi a választ
2023. aug. 28. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!