Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egészségügyi vagy pénzügyi...

Egészségügyi vagy pénzügyi ágazatban éri meg továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném a véleményeteket kérni. Van egészségügyi és pénzügyi végzettségem is (OKJ 54 mindkettő). Főleg adminisztratív munkáim voltak eddig, és volt egy éves egészségügyi pályafutásom is (covid miatt megszűnt).

Felvettek gazdálkodás és menedzsment szakra, a környezetem szerint nagyon megéri ez az irány, mert pl. könyvelőként nagyon jól lehet helyezkedni, keresni (nem tudom, így van e).

Másik oldalról viszont azt kapom, hogy inkább egészségügyi szakmát szerezzek még, mert sokkal keresettebb, akár a magánszektorban is.

Melyikkel vannak jobb kilátások ma Magyarországon? 30 körüli nő vagyok, szeretnék most már egy pályára ráállni, amivel egy stabil jövőt építhetek, akár a magam főnökévé is válhatok. Szívesen vennék tapasztalatokat Tőletek, hogy melyikben van több lehetőség, fantázia. A válaszokat előre is köszönöm!

(Kérlek, ne azt írjátok, hogy "ne nekünk kelljen eldönteni helyetted"; nem döntést, hanem véleményt kértem. Köszönöm!)

2023. aug. 18. 14:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
Bruttó 800?? :o jóval kevesebbet kapok, diplomával. Pont gondolkozom váltáson, hát ez kicsit segít.. (Eü.egyébként)
ápr. 21. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!