Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nőként burkolónak elmenni?

Nőként burkolónak elmenni?

Figyelt kérdés
Gáz ha nő elmegy hidegburkolónak? Nem álomszakmám csak úgy vagyok vele hogy hasznos és tudnám csinálni. És elmennék esti suliba megcsinálni. Félek hogy kirekesztenének mert lány vagyok..

2023. aug. 15. 09:44
1 2
 11/13 bzoli79 válasza:
100%
7/10 25 éve vagyok burkoló,20 éve maszek.Két kezemen meg tudom számolni hányszor dolgoztam 14 órát.Szerintem egy gyárban több a havi munkaóra,a pénz meg a negyede.
2023. aug. 16. 01:39
 12/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
A saját házamban én magam burkoltam, ahogy a netről lelestem. De szakembert hívnék, előbb bíznám egy nőre, mert sokkal precízebbek,igényesebbek a munkájukra, és a területet is tisztábban hagyják hátra.
2023. aug. 17. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki rekesztene ki és honnan? Ez egy férfiakkal telített szakma, ezért a kuncsaftok jobban bíznak a férfi burkolóban, tehát nehezebb munkát szerezni. A munka fizikai részét azért ki lehet bírni, de nagyon fontos, hogy legyen szépérzéked, ismerd az egyenest, járd a bemutató termeket, szerezz ötleteket, ismerj meg minél több anyagot (és árakat), stb. Akkor lesz számodra jó ez a szakma, ha valamivel többet fogsz tudni a kollégáknál. Egyébként előnyöd és hátrányod is lesz abból, hogy nő létedre férfias szakmát űzöl. Jól lehet keresni vele, főként vállalkozóként.
2023. aug. 25. 00:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!