Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nem megy a matek, reménytel...

Ha nem megy a matek, reménytelen az orvosi?

Figyelt kérdés

Két éve érettségiztem, egyetemre járok, de nem tetszik a jelenlegi szakom.

Elég más irány mint az orvosi, biosz-kémiám nem volt gimi óta, nem tudom hogy mennének.

A matekkal viszont voltak problémáim, az érettségim se lett fényes belőle.

Nem tudom hogy így érdemes-e gondolkodni a dolgon, vagy felejtsem el?

2023. aug. 4. 14:12
1 2
 11/14 piranja ***** válasza:
40%
Igen, oda jártam. Szerintem a szóbeli az csak ilyen motivációs beszélgetés jellegű lesz. Általános kérdésekkel megfűszerezve. Annó én még a mozaikos bioszkönyvekből tanultam és az ötösöm lesz kémiából példatárat csináltam. Viszont most agyon dicsérik bioszféra pont com oldalt, esetleg nézz fel oda is hátha találsz valami hasznosat.
2023. aug. 10. 19:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, a bioszférát ismerem, köszönöm a tippet.

És te mennyi idő alatt készültél fel a 0-ról? Teljesen egyedül tetted? A kémia számítások hogy mentek?

2023. aug. 10. 19:22
 13/14 piranja ***** válasza:
81%
Érettségi után, kihagytam két évet. Nem igazán tudtam mit kezdjek magammal. Mivel eü szakközépbe jártam így utána dolgoztam kb fél évet ápolóként és utána döntöttem úgy, hogy belevágok. Kémiából jártam különórákra. Biosznak nem látom értelmét, azt otthon is meg lehet tanulni. Kémia viszont hasznos volt, órákon középsuliba sose figyeltem így azt be kellett hoznom. Nem voltam profi a számolásban, eleinte nagyon döcögősen ment, de mikor már naponta négy-öt órát csak kémiával foglalkoztam belejöttem egész szépen. Egy év alatt készültem fel kb.
2023. aug. 10. 19:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó. Esetleg írhatok privátot ha még eszembe jutna valami kérdés?
2023. aug. 17. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!