Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetséges, hogy egy szakból...

Lehetséges, hogy egy szakból csak állami indul, és önköltséges nem?

Figyelt kérdés
Elte TTK Angol-Info tanári szakra szeretnék jelentkezni. Külföldi állampolgárként nem mehetek államira. A felvi azt írja, hogy önköltséges “nem indult”. Papírügyek miatt, csak most pótjelentkezéssel tudok menni, és nem szeretném úgy bejelölni, hogy nem vagyok benne biztos, hogy indul belőle önköltséges) Ha esetleg ezt nem is tudjátok, kit tudnék megkeresni ezzel a kérdéssel? Előre is köszi a válaszokat.

2023. júl. 31. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem indult, de most indulhat, ha felvételizel.
2023. júl. 31. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Egészen biztos vagy abban, hogy nem jelentkezhetsz államira? Az Európai Gazdasági Térség állampolgárai, valamint szerb és ukrán állampolgárok jogosultak az állami támogatású képzésre, sőt még egyes esetekben más külföldiek is. Nézd meg ezt a linket:

[link]

2023. júl. 31. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#2 voltam, s még annyit tennék hozzá, hogy most megnéztem: az angol-informatika szakpárt az ELTE pótfelvételin meghirdették állami és költségtérítéses formában is, úgyhogy ha akarsz, jelentkezhetsz költségtérítésesre:

[link]

2023. júl. 31. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!