33 évesen, 2 kisgyermek mellett, pályamódosítóként ti elkezdenétek az óvodapedagógus szakot?

Figyelt kérdés

Már van egy alapdiplomám, 2012-ben végeztem egy személyügyes szakot. Dolgoztam is a szakterületen 8 évig. Közben született 2 gyermekem. Előző munkahelyemre, ahol irodavezetőként dolgoztam felnőttképzési területen, sajnos nem tudok visszamenni. Most jött el az idő, hogy komolyabban elgondolkoztam a pályamódosításon. Egyre jobban azt érzem, hogy szívesen foglalkoznék gyermekekkel. Ti belevágnátok 33 évesen levelező tagozaton óvodapedagógus képzésbe? Az illetmény (fizetés) nekem nem elsődleges, inkább szeretnék egy olyan szakmát, amit hivatásnak tudok tekinteni és elkísér az életutamon, plusz pici gyermekeimmel összeegyeztethető. Nyilván mellette dolgoznék is, hisz levelező tagozat jöhet szóba nálam. Munka mellett mennyire nehéz, kimerítő elvégezni?

Nyilván már csak jövőre tudok jelentkezni, de nagyon félek belevágni.

A rosszindulatú megjegyzéseket kérem hanyagolják!

2023. júl. 28. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
30 évet dolgozhatsz vele. Simán.
2023. júl. 28. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen el :) én csecsemő szakot fogok elkezdeni hasonló korban, bár gyerek még nincs :)
2023. júl. 28. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja és idén is jelentkezhetsz gyorsan pótfelvételin. Elte-n biztos indult állami, de lehet más egyetemeken is
2023. júl. 28. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!