Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakmát ajánlanátok,...

Milyen szakmát ajánlanátok, ha jól megy az angol & német?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdem a második évet a gimiben, és az angol és a német megy a legjobban, ez a két kedvenc tantárgyam.

Egyelőre úgy döntöttem, hogy ezeket szeretném majd kamatoztatni, és vagy főiskolára, vagy egyetemre is tervezek menni, de valami olyan szakmát szeretnék ahol nyilván jól is keresnek.

A matek sajnos nem megy valami fényesen, de jártam matek tanárhoz, akkor feljavultam 3-as-4-esre.

Ha az menne a legjobban, akkor biztos hogy valamilyen mérnök lennék, de tudom hogy ahhoz kell a matek.

A légiutas-kísérő, és a tolmács már nálam ki van zárva, és nem tudom eldönteni, hogy mi legyek.

Mit tudnátok esetleg ajánlani? :)

2023. júl. 21. 15:57
 1/4 hosszúhajú ***** válasza:
100%
idegenforgalmi. öcsém is oda ment, idegenvezető lett, de van szállodai cucc is van.
2023. júl. 21. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
18%
Alapvetően két féle egyetemi szak van: amihez kell a matek és amiből nem lehet megélni. Ez ellen lehet ágálni, protestálni, tiltakozni - de az nem erény, hogy jól megy az angol, hanem alapkövetelmény.
2023. júl. 21. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
SSC
2023. júl. 21. 16:56
 4/4 anonim válasza:
57%
Fordító (jó tolmácsként/fordítóként jól lehet keresni), idegenforgalom. De, ha jól megy ez a két nyelv, tanulj másra is, mert úgy szerezhetnél jó külföldi állást is..
2023. júl. 23. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!