2 szak egyszerre? (gyógypedagógia és pszichológia)
Figyelt kérdés
Mind a 2 nagyon tetszik, és szívesen tanulnám mindkettőt az egyetemen, de nem tudom mennyire lesz nehéz és hogy egymás mellett fel lehet e készülni rendesen a vizsgákra. Mit gondoltok erről? Ha van valaki, aki akár mindkettőn, vagy csak egyik szakon tanul, annak megköszönném ha írna tapasztalatot és hogy mennyire érdemes ezeket a szakokat választani. Illetve az egyetemet, ahol ezt tanuljátok is megemlíthetnétek :)2023. júl. 16. 16:03
11/13 anonim válasza:
Kettőt egyszerre nappalin biztos nem lehet. Az egyiket levelezőn, másikat nappalin talán, de piszok nehéz lesz. Nem csak a vizsgaidőszak miatt, hanem beadandók stb.
12/13 anonim válasza:
A gyógypedagógia önmagában nehéz, főleg az ELTE-n. Én most leszek végzős a Bárczin, utána mennék pszichológia szakra. A kettőt egyszerre szinte lehetetlennek tartom elvégezni úgy, hogy az ember jó esetben nem kettesekre hajt. Én azt ajánlom, hogy először a gyógypedagógiát végezd el, így azzal már azonnal fogsz tudni dolgozni releváns területen. Ha még akkor is azt érzed, hogy pszichológus is szeretnél lenni, akkor elkezded levelezőn.
13/13 anonim válasza:
Hajlamosak az emberek azt hinni, hogy a gyógypedagógia szak könnyű és lehet mellette mást is simán majd tanulni.Vidèki egyetemeket nem ismerem de aki a Bárczin vègez/vègzett az rendesen megedződik.A levelező és nappali tagozata is brutál kemény.Rengeteg beadandó,tanulás és gyakorlat várna rád.Ès nincs pardon,ha bármit elnèzel vagy bármivel megcsúszol.Levelezősöknek extrán kemény lehet munka mellett...Egyszerre semmiképp!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!