Ha közép iskolai tanár szeretnék lenni akkor úgy tudom 12 féléves képzésre kell beadjam a jelentkezésem még se találom. Elte hol tudom megnézni hány pont kell hozzá?
Figyelt kérdés
Se a tanárképző központ se pedig a Berzsenyi Dániel Pedagógus központ alatt nem találom, de még csak a 11 fél éveset se. Vagy azóta megváltozot ez a rendszer?2023. júl. 11. 10:49
1/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a felvételin majd kilistázza be kell pipálni alul egy kis rublikát miszerint az osztatlan képzések is jelenjenek meg.
A ponthatár miatt ne izgulj, olyan kevesen jelentkeznek manapság tanárnak hogy kb. mindenki is bejut államira
2/6 anonim válasza:
Igen, azóta megváltozott a rendszer, már csak 10 féléves a tanárképzés.
A korábbi évek ponthatárait a felvin tudod megnézni, de ne ijedj meg ha magasnak tűnnek, ez azért van mert kevés a jelentkező.
3/6 anonim válasza:
Csak mondd, hogy nem magyaros akarsz lenni... légyszi!
4/6 anonim válasza:
Megváltoztathatatlan az önsorsrontó elhatározásod ?
5/6 anonim válasza:
#3 Láttam már magyar szakos középsikolai tanár ped. II. portfóliójában durva helyesírási és mondatszerkesztési hibákat :) Szóval az sem kizárt...
6/6 anonim válasza:
#5 Ahj... 😔😔😔 nagyon gáz! De gondolom, meglett neki 99%-kal! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!