Matematika felmentéssel hogyan zajlik egy kémia érettségi?
Figyelt kérdés
Ha hülye vagyok a számolásokhoz, azt figyelembe veszik?2023. jún. 30. 09:28
12/18 A kérdező kommentje:
De képzeld van.
2023. júl. 1. 08:00
13/18 anonim válasza:
A zoológia az egy mesterszak. Előtte el kell végezz egy alapképzést.
14/18 A kérdező kommentje:
És az mi?
2023. júl. 1. 08:09
15/18 anonim válasza:
Google-t ismered? Beírod, és minden ilyenre kapsz magyarázatot... nem egyszerűbb lenne, semmint ilyen "alapszó" ismeretének hiányával szegénységi bizonyítványt kiadni magadról?
16/18 A kérdező kommentje:
Nem igazán értek ehhez, ezért gondoltam, hogy a Google helyett hozzáértő segítséget kaphatnék valakitől.
2023. júl. 1. 08:15
18/18 anonim válasza:
A 8. vagyok, köszönöm a válaszodat, kérdező. Látom közben, hogy még nem mozogsz otthonosan a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekben. Azt javaslom, hogy alaposan nézz utána a kiválasztott szak tantervének és az egyéni lehetőségeidnek,mert ahová elvárás a kémia érettségi, ott bizony nem lesz könnyű dolgod, ha a számolások gondot okoznak. És egyetemi szinten azért már nem úgy működik a dolog, hogy a tárgyak feléből fel vagy mentve, mégis kapsz diplomát. De mindenképp nézz utána, hogy a te konkrét esetedben mit hogyan lehetne megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!