Valaki segítene pontszámításban, aki matekból nem érettségizett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha valaki nem érettségizet matematika tantárgyból, mert felmentése volt, tudtommal ugyanúgy jelentkezhet egyetemre, persze olyan szakra amire nem kell.
Nos, a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet úgy pontokat számolni? Mert a felvi kalkulátor csak az alap érettségis tantárgyakkal számol.
2020. dec. 27. 00:42
1/5 anonim válasza:
A kalkulátorban be kell jelölni a matek melletti négyzetet. Ha felül ráviszed a kurzort a kérdőjelre, kiírja, hogy nem rendelkezem érettségi eredménnyel. Utána hozzá kell adnod azt a tárgyat, amiből a matek helyett érettségizel.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! De sjabso már az utolsó két évben sem osztályoztak engem, de itt sajnos nincs ilyen opció.
2020. dec. 27. 01:14
3/5 anonim válasza:
Engem sem osztályoztak az utolsó két évben. Nem a gimis eredményeknél kell bejelölni, hanem az érettségi eredményeknél.
4/5 anonim válasza:
Én azt a két évet jelöltem be, amiben még osztályoztak. (9. és 10.)
5/5 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha fehívod a felvi információs vonalát. Én annak idején felhívtam őket más probléma miatt, és nagyon készségesen segítettek. És mástól sem hallottam negatív tapasztalatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!