Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik szak való nekem, ha a...

Melyik szak való nekem, ha a társadalomföldrajz, gazdaságföldrajz érdekel?

Figyelt kérdés
Gondolkodom a földrajz szakon, de ott >70% a természetföldrajzi tárgyak aránya.

ma 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
közgazdász
ma 13:14
 2/7 anonim válasza:
100%
Mi ezt honnan tudjuk? Kérdezd meg a tanáraidat.
ma 13:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Inkább az elméleti, tudományos részek érdekelnek. Úgy tudom, közgázon alapvetően alkalmazott dolgokat tanítanak. Vagy nem?
 4/7 anonim válasza:
100%
Szociológia.
 5/7 anonim válasza:
100%
Turizmus-vendéglátás.
ma 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan szak, hogy szociológus-közgazdász...

Ha ez az alap, akkor településszociológia irányvonal jó lehet neked.

ma 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Most az jutott eszembe, hogy pl. aki tortenelembol a kozepkort akarja kutatni, annak is meg kell tanulnia a tortenelem tobbi reszet. Akarhova mehetsz, de specifikus dolgok majd max msc-tol vannak, aztan majd phd-n kutatsz tenylegesen arrol, amirol akarsz. Szoval vegig kell jarnod az utat bsc-tol.

Egyebkent a foldrajzon kivul, amit irnak szociologia, turizmus irany sem rossz, en a helyedben megneznem meg a nemzetkozi gazdalkodast is, hogy hol milyen specializaciok vannak.

ma 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!