Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A matek és biosz faktról...

A matek és biosz faktról tudna mesélni valaki?

Figyelt kérdés
Jövőhét végéig kell faktot választanunk és ez a kettő érdekelne. Szívesen olvasnék tapasztalatokat és véleményeket, jó lenne tudni mire számítsak. Köszi előre is, ha ír valaki

tegnap 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan nem tudom, hogy mire vagy kíváncsi. A fakultációk minősége, mennyisége, ideje, számonkérések nehézsége, formája mind-mind attól függ, hogy melyik iskolában vagy. Olyan mintha azt kérdeznéd, hogy milyen az irodalom, meg a töri óra. Minden gimiben olyan, amilyen.

Én biosz (és kémia) faktos voltam, ugyanaz tartotta, mint a középszintű órákat, úgyhogy nem sokban különbözött, nyilván az anyag emelt szintű volt, de ennyi. A nap végén, tömbösítve voltak megtartva a fakultációim, pl. 6-8. órában.

"Jövőhét végéig kell faktot választanunk és ez a kettő érdekelne."

Olyan fakultációt válassz, amiből később emelt érettségit szeretnél tenni. Abból tegyél emelt érettségit, amilyen követelményű szakra akarsz jelentkezni.

tegnap 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy jó ezekben?

Azért a heti 8 matek nem kevés... Limesz, derivál, geometriai bizonyítások stb. Aért a közép- és emelt matek ég és föld

tegnap 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Nálunk fakton is csak 5, illetve 6 matek volt.
tegnap 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondold át, ezzel a párosítással kevés helyre mehetsz. Leginkább tanári vagy biomérnök. Én azt javasolnám, hogy a biosz mellé vegyél fel fizikát, vagy kémiát, illetve a matek mellé fizikát, vagy informatikát. De ha nagyon szilárd elképzelésed van, vedd fel ezt. Viszont ha nincs, biomérnökire biosz érettségi nélkül is jelentkezhetsz, szóval lehet hogy előnyösebb lenne másik pár.
tegnap 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!