Szerintetek van így értelme megpróbálni az emelt matekot?
Most tavasszal érettségiztem matekból középszinten és 95%-kos lett. Most arra gondoltam hogy megpróbálom az emeltet hogy több pontom legyen. Hetente 4szer mennék tanárhoz, alkalmanként 45 percre. Emellett otthon is foglalkoznék vele sokat. A célom egy 80-85% körüli eredmény.
Szerintetek ez így összejöhet vagy ez a 6 hónap már kevés rá?
Köszönöm a válaszokat!
Persze, nyugodtan próbáld meg.
Az írásbelivel biztos nem lesz gondod.
A szóbelin nagyon sok múlik, tehát nem mindegy milyen tételt húzol és milyen kedve van a Bizottságnak.
Én 98%-ra írtam a közepet, már egyetem első évének végén mentem emelt matekra (csak úgy). Kihúztam egy kellemes tételt, bizonyításokkal felmondtam, feladatot 3 módon megoldottam (túl sok időm lett, mert 2 embert buktattak előttem). A felmondás, bemutatás után elkezdtek kérdezni. Azt mondták, hogy ilyen-olyan jó vagyok és mégis csak 29 pontot adtak! Tehát a szóbelin sok múlhat, egyszerűen nem tudod kivédeni.
Ja a lényeg: a transzformációkat húztam szóbelin. Egy kérdésre adtam szerintük hiányos választ. Az volt a kérés, hogy soroljak fel minden transzformációt. A HELYBENHAGYÁST nem soroltam fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!