Gzadasági infó karon milyen szinten oktatják a matekot? Kemény?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 11:55
2/7 anonim válasza:
^ennyi erővel semelyik kérdésre ne válaszolj, mivel a kérdések 95%-át már úgyis feltették..
Amúgy ha rossz matekos vagy, akkor nem érdemes elmenni, mert ez a szak eleve nem könnyű és a matek elég kemény, ennél csak a programtervezőn meg a mérnökin nehezebb a matek.. talán még a pénzügy számvitelen is nehezebb.
Szóval elég matekos szak, de ha szívesen csinálod és tudsz írni legalább egy 80%-os érettségit akkor belevághatsz.
Attól is függ, hogy hol végzed, ha egy normális helyen akkor tanulhatsz rendesen.
3/7 anonim válasza:
Nem így értettem pár napja már feltették ezt a kérdést. Ha rákeresne a keresőben nem kellene várakoznia hanem rögötn megtudná a választ. Nem bunkóságból mondtam csak informálni akartam hogy már volt ez a kérdés tehát rákereshet.
4/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy mikor tették fel a kérdést, hogyha 6 hónapja tették volna fel akkor is megkereshette volna a keresővel, tehát ugyanott tartunk mint eddig: kb minden kérdést feltettek már, tehát senki ne kérdezzen semmit mert megtalálja a keresővel..
5/7 anonim válasza:
Aha én eddig csak olyan kérdést tettem fel ami még nem volt. :P
6/7 anonim válasza:
Ezért mondtam, hogy a kérdések 95%-a.
7/7 anonim válasza:
Aha de ha 95%-a akkor nem lenne célszerűbb a kereső funkciót használni? Nem véletlenűl van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!