Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyenek voltak...

Szerintetek milyenek voltak az idei írásbeli érettségik?

Figyelt kérdés
Mennyire voltak nehezek a közép és emelt érettségik?
2023. jún. 15. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Középszinten szerintem idén az összes kifejezetten könnyű volt, mindenből láttam már sokkal nehezebbet is(magyar, töri, matek). Ezen kívül az emelt angolban csak a nyelvhelyesség volt nehéz, a többi 3 összetevő minimális készüléssel teljesíthető volt. Közgazdasági ismeretek közép szinten meg szerintem még soha nem volt ilyen egyszerű, mint most idén.
2023. jún. 15. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Egész jók voltak. A matek volt szokatlan, hogy egyenlet nem volt benne illetve kicsit tultoltak a tergeot. A magyar jó volt, en ott osszehasonlitot írtam az nem volt annyira könnyű szerintem, sok hasonlóság nem volt köztük de majdnem max pontot kaptam rá tehát nem panaszkodok. A tori szerintem nagyon jó volt, a teszt része is egyszerű volt és az esszék is jók voltak. Az angolrol nem tudok nyilatkozni, tavaly írtam. Az emelt biosz se volt olyan nehéz, tavalyi nehezebb volt, az emelt kemia elég nehéz volt szerintem idén se osszessegeben mindegyik otos lett eddig, a matek kivételével, az negyes 1 pont híján😤
2023. jún. 15. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak emelt kémiát írtam idén, de szerintem teljesen átlagos volt. Gyakorlás során találkoztam könnyebb és sokkal nehezebb érettségikkel is. Az esettanulmány talán kicsit sok időt igényelt, mert hosszú volt a szöveg és emiatt a többi feladatra kevesebb idő jutott, de egyébként típusfeladatok voltak.
2023. jún. 15. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Feladatlapok amúgy nyilvánosan elérhetőek ha akarod magad is megpróbálhatod megoldani őket. :)
2023. jún. 16. 02:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Kitöltöttem és nekem annyira nem volt nehéz. Több helyen is azt írták és ismerősök is azt mondták nehéz volt. Puszta kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
2023. jún. 16. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki élesben írja, az a stressz miatt mindig sokkal nehezebbnek érzi, mint aki otthon, nyugiban.
2023. jún. 16. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!