SOS! Mit tanuljak történelem írásbeli érettségire, ha még semmit sem tanultam?
Én úgy csináltam anno, hogy beszéltem az iskola igazgatóval, hogy nem e tudna nekem valami okosságot kitalálni 40 ezer forintért cserébe.
A pénzt eltette és azt mondta meglátja, hogy mit tehet értem.
Érettségi előtt egy héttel szólt az igazgató, hogy én máshol fogom megírni az érettségit.
Ahol megírtam ott abba a teremben lényegében csak felnőttek voltak és az egész úgy történt, hogy megkaptuk a feladatsort már előre kitöltve.
Esetleg megpróbálhatnál te is mókulni valamit még gyorsan. Mondjuk szerintem ezt korábban kellett volna de hátha még sürgősen tudnak neked intézni valamit szerdáig.
Függvénytáblázat, és az atlasz. De azért ne gondold, hogy simán mindent pótolni lehet, tehát te majd 4 év anyagát fogod megtanulni.
Töriből jelentősebb eseményeket legalább nézd át, matekból halmaz, másodfoku egyenlet, pitagorasz tétel, számegyenes, infóból youtubon találsz officehez videókat, gondolom a mappa létrehozás már megy...
Angolból szívás, valamit nézz meg, hogy pár sablon mondattal tudj válaszolni, Magyarból is az mint töriből, jelentősebb emberkéket nézd át, plussz korok reneszánsz barokk, nagyjából.
Nyelvtan szívás, abból is igyekezz valamit az elejétől tanulgatni...
Nekem ennyi a tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!