Gazdaságinformatika - érdemes erre a szakra jelentkezni? Miért igen és miért nem? Ha nem mi lenne jó helyette?
Senkiről sem tudok, aki ezzel a szakkal elhelyezkedett volna. A legtöbb ismerősömnek megvan ez, mint töltelék szakma, egy extra papír.. de számítani nem számít sehol.
Előnye: Amíg tanulod, addig is jár a diákigazolvány. Hátránya: lásd fent.
Ha már informatikus, akkor Általános rendszergazda.
Azt is csak mint egy alapot a későbbi haladó tanfolyamokhoz, mert az oktatási színvonal elég alacsony. Érdemes elvégezni inkább egy Microsoft rendszeradminisztrátor tanfolyamot(MCSA), de oda azért elég jó tudás kell. De ha megvan, akkor garantált a jó állás.
Én nem gyorstalpalón végeztem el, két éves volt, elég színvonalas volt, de el nem helyezkedtem vele. Viszont jó hasznát veszem a munkahelyemen, mert én vagyok egyedül aki kicsit behatóbban ért a számítástechnikához. Jólesik mikor jönnek, hogy ezt vagy azt segítsek nekik.
Egy gazdinfós csaj
ma 11:59
Hova jártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!