Hogy tanultok vizsgaidőszakban? Hogy osztjátok be az időtöket? Hogy sikerül minden vizsgátok (jó eredménnyel)?
Évek és a rutin...
Amúgy általában nem tanulok, hanem saját jegyzetet készítek és közben tanulom meg az anyagot.
Koliban megy legjobban a tanulás.
Az első két hétben jól megy, utána nem. Ez eddig jó volt, letudtam mindent 2 hét alatt. Most záróvizsgára kéne tanulni (ez beosztás alapján megy és a záróvizsgaidőszak a vizsgaidőszak 4. hetén kezdődött..)
Én leírok mindent, ezzel tanulok.
Jól, 4.3 a kumulált súlyozott átlagom. A félévem kitűnő lett. Már csak át kell menni a ZV-n
Eddig azt csináltam, hogy végigolvasom a füzetemet, majd megpróbálok minden tételt fejből kidolgozni, és csak ha nagyon nem megy, akkor nézem meg a füzetemet. Majd pedig úgy gyakorlok, hogy megpróbálom magamnak fejből elmondani, mivel így látom mi nem megy.
Idén meg igazából meguntam ezt, és csak 2-3szor elolvasgatom a füzetemet.
Most vagyok Fizikus MSc első éves, és ezzel a módszerrel minden BScs és MScs vizsgám 5ös lett eddig.
Igyekeztem a szorgalmi időszak alatt rendszeresen készülni a vizsgákra, így elég sokat letudtam már az elővizsga héten, valamint június elején. Így ha minden jól megy 22-én lesz az utolsó vizsgám.
Igazságügyi igazgatási szakos hallgató vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!