A nyugtatók segítenek a tanulásban? Ilyen van?
Huzamban 5.napja szedek 0.25-ös Frontint (kezdődött 1-2-vel, ma már 4-et vettem be, nem egyszerre, 2-4 óra közötti idő telik el a redoseok között, néha 2 egyszerre, néha 1 elég véletlenszerű.)
Rengeteget idegeskedek az egyetem, munka, elvárások miatt, emellé még egy brutális vizsgaidőszakom, és zárthelyi dolgozataim lesznek, de nehezen tudok igazán leülni tanulni. Viszont mióta így microdoseolgatok van hogy napi 6-8-10 órát tanulok. Tudom hogy veszélyesek a benzok, és erős függőség alakulhat ki tőlük, de úgy érzem segít, valamint tényleg nyugodtabb, enyhén "leszedáltabb" (nem mozgolódok, sétálgatok, haverkodok, trécselek) leszek tőle.
Meddig tartható ez fent? Placebo vagy tényleg segít? Személyes tapasztalatok?
Honnan szereztél egyaltalán?
Veszelyes vizeken evickelsz....
Köszönöm a kérdéseket, update ha valakit érdekel, illetve válaszok pár kérdésre.
Xanax-Frontin-Rivó stb stb. Mind ugyan az igen, alprazolam, a Phenibut kiáll ezek közül, de az nálunk nincs. (The Drug Classroom youtube-on, vagy PsychonautWiki aki utána olvasna)
Beszerzés. : Munkahelyi kollega szedi, kértem VAGY loptam belőle, attól függ melyik járna kevesebb büntivel ha ilyen nagy baj a gyógyszer birtoklása, bár megjegyezném nem fentanil volt nálam biztosúr.
Update: Miután elfogyott letettem róla, nem érzek semmi kényszert arra hogy újra szedjem, túlvagyok a stresszes időszakon, viszont igaz, hogy csak hatékonyabbnak éreztem tőle magam. Napi 6-10 óra tanulás tényleg volt, de a dolgozat közben nehéz volt feleleveníteni a tanultakat. (Bár előtte is vettem be 1 szemet) Kavarogtak kicsit a dolgok. Az utolsó ZH-kat már enélkül írtam meg, amik határozottan jobbak lettek!
Conc.: butaság a tanuláshoz nyugtatót használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!