Mennyire gáz, ha vizsgaidőszakban elmegyek 1 hétre nyaralni?
Karácsonyra kaptunk 1 utat 1 hétre Olaszországba. Sosem voltam még tengerparton, nagyon várom. Viszont sajnos a fűtési mizériai miatt később kezdődött a suli és nem végzünk júniusban.
Május 30-tól Júlis 7-ig tart a vizsgaidőszak.
Én június 15-től 22-ig mennék nyaralni, nem tudjuk áthelyezni az időpontot, illetve vendéglátással foglalkozom a szezon közepén el sem engednének.
Próbálok úgy készülni, hogy az út előtt abban a 2 hétben amiből tudok vizsgázok, de valószinűleg nem mindenből.
Mennyire gáz? Biztos nem nézik jó szemmel a tanárok, hogy én vizsgaidőszakban a tengerparton nyarok, nyilván jobb lenne vizsgák után, de ez a fűtési szezon bekavart.
#2 köszi a tippet 8 vizsgám lesz, azt aligha csinálom meg 2 hét alatt, főleg úgy hogy sokszor egy időpontban vannak
Én nyilván megcsinálnám " előre" aztán jöhet a megérdemelt pihi, de reálisan nézve erre nem lesz esély sajnos.
A tanároknak fogalma sincs, hol vagy vizsgaidöszakban, nem is érdekli öket, meg közük sincs hozzá.
Ha levizsgázol, akkor megvan a féléved, ha nem, pótvizsgázol vagy ismételsz, de nekik ez is mindegy!
Vannak akik ismerőseim facebook-on (ők jelöltek)
Én meg nyilván nem fogom titkolni.
Akkor ne rakd ki a nyaralós képeket, vagy max utólag.
Nem foglalkozik vele senki, hogy te merre jársz, valószínűleg bőven lesz így is időd a vizsgáidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!