Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ezek közül melyik képzésnek...

Ezek közül melyik képzésnek volna értelme?

Figyelt kérdés

A felsorolt szakképzések közül szerintetek melyik képzéssel lehet könnyen elhelyezkedni?Most a részletekbe,hogy miért kérdezem vagy mi az én véleményem nem szeretnék belemenni,a ti véleményetek érdekel. Illetve a legtöbbről hiába olvasom el mit is takar,nincs ismerősöm,aki tanult volna bármelyiket is. Ér bármelyik is bármit vagy csak papírt ad,de ennyi?Van aki ezek közül bármelyiket végezte,hol dolgozik jelenleg és milyen?

Idegen nyelvű ipari és kereskedelmi technikus

pénzügy-számviteli ügyintéző(erről olvastam,hogy inkább egyetemi végzettséggel keresnek)

Vállalkozási ügyviteli ügyintéző

Logisztikai technikus

Cukrász

Köszönöm,ha válaszoltok!

2023. jún. 12. 23:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10# Köszönöm szépen! :) Igen,igazából nyilván fontos mi az amit szeretnék is,de sok minden érdekel egyébként és mivel sajnos a jelenlegi szakmámmal befürödtem és azt gondoltam,hogy majd menni fog ez,mert nagyon szeretem. Sajnos jó pár év benne plusz a család miatt is úgy érzem,hogy biztos hogy nem. Így most már nem csak naivan azt szeretném nézni,hogy mi az amit szeretnék. Úgy vagyok vele,hogy most már a fizetés is inkább másodlagos nekem,az elsődleges,hogy emberi beosztásban dolgozzak és ne keljen karácsonykor is bent lennem a család helyett illetve éjszaka,ami sajnos egészségileg sem volt túl jó. Igazából a sütés közel áll hozzám meg az adminisztrációs dolgok(ezt a jelenlegi helyemen is imádtam csinálni,háttérmunkát,papírozni),a gyógyszerészet-kémiás dolgok(gyógyszerekkel is foglalkoztam a jelenlegi helyemen,ezt is szerettem),ha most újrakezdhetném az életem nyilván gyógyszerészetre mennék,de így 30 évesen már azért egy nappali képzést munka és gyerek mellett nem tudnék bevállalni. Próbálok abból építkezni amiből tudok. :D Egyébként B terv lenne csak ez a szakképzés,A tervem más,csak mindig ilyen biztonsági játékos vagyok.
2023. jún. 13. 12:30
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
Cukrászon kívül mindegyik humbuk.
2023. jún. 16. 10:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2023. jún. 16. 11:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#12: Ugyan már miért volna a logisztikai technikus végzettség "humbuk"? Írd be egy nagyobb hazai állásportálba a "logisztika" kulcsszót, és százával találsz ilyen végzettséggel pályázható állásokat. Nyilván egy logisztikai mérnök BSc-vel még jobbak az esélyek és jobb állásokat lehet pályázni, de egy egyszerű logisztikai ügyintézői állásra a technikusi végzettség is elég. Simán el lehet vele helyezkedni.
2023. jún. 16. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó, lehet igazad van.
2023. jún. 16. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!