Ezek közül melyik képzésnek volna értelme?
Figyelt kérdés
A felsorolt szakképzések közül szerintetek melyik képzéssel lehet könnyen elhelyezkedni?Most a részletekbe,hogy miért kérdezem vagy mi az én véleményem nem szeretnék belemenni,a ti véleményetek érdekel. Illetve a legtöbbről hiába olvasom el mit is takar,nincs ismerősöm,aki tanult volna bármelyiket is. Ér bármelyik is bármit vagy csak papírt ad,de ennyi?Van aki ezek közül bármelyiket végezte,hol dolgozik jelenleg és milyen?
Idegen nyelvű ipari és kereskedelmi technikus
pénzügy-számviteli ügyintéző(erről olvastam,hogy inkább egyetemi végzettséggel keresnek)
Vállalkozási ügyviteli ügyintéző
Logisztikai technikus
Cukrász
Köszönöm,ha válaszoltok!
2023. jún. 12. 23:03
1/15 anonim válasza:
Cukrászt csak akkor, ha bírod a monoton munkavégzést és az állandó kajaszagot. Ha saját boltod van, akkor se hétvége, sem ünnep.
2/15 A kérdező kommentje:
1# Köszi a válaszod. A monoton munkavégzéssel nincs gondom,viszont a jelenlegi munkahelyemen 12-13 órákat dolgozom nappali műszakok és éjszakai váltakozva,hétvégén is,ünnepnap is. A jelenlegi helyzetemben ezt már nem szeretném család miatt sem,anélkül is durva volt ez már. Már annak is örülnék,ha nem kellene ünnepnapokon és éjszaka dolgozni,plusz nem minden hétvégén legalább. :\ Minden cukrászatban van hétvégi,ünnepi munka gondolom akkor.
2023. jún. 12. 23:20
3/15 anonim válasza:
Persze hogy van! Ez csak annak ideális munka, aki amúgy szeret ezzel foglalkozni. És nem köti le, hogy mennyiséget kell gyártania. Ha mondjuk csak tortákat készítesz megrendelésre, akkor lehet hogy nem kell annyit óraszámban hajtanod, de akkor is elég monoton munka.
4/15 A kérdező kommentje:
3# Köszönöm! Igazából szeretem,de nyilván más az itthoni hobbi tortakészítéseim,mint mondjuk folyamatosan nagyüzemben. A többiről mi a véleményed?
2023. jún. 12. 23:34
5/15 anonim válasza:
A pénzügyi-számviteli nem sokat ér, kell a könyvelői papír. Egy barátom már évek óta nyomja, mint könyvelő (estin tette le), de még mindig nem érte el azt a fizetési szintet, amit akkor elképzelt, amikor nekivágott. A vállalkozási akkor jó, ha van saját. Idegen nem tudom hogy alkalmaz-e ilyenre. A logisztikai technikus az lényegében raktáros. Az Idegen nyelvű ipari és kereskedelmi technikus-t nem nagyon tudom. Gondolom kell valami használható nyelvtudás és lehetsz boltvezető-helyettes.
6/15 A kérdező kommentje:
5# Köszönöm szépen a válaszod,hasznos! Pénzügyre jól gondoltam akkor.
2023. jún. 12. 23:44
7/15 anonim válasza:
Ez egyik sem rossz alapvetően, csak mind idő mire kiderül, hogy beválik-e, vagy sem. A cukrász szerintem nem annyira. Nagyon függ az emberek anyagi helyzetétől is, vagy ha nyit melletted egy másik, akkor annyi.
8/15 A kérdező kommentje:
7# Az a baj,munkavállaló lennék max. valahol,cukrászdát nem nyitnék. Egyébként igen,bár a mostaninál lehet minden jobb. :D Persze ki tudja.
2023. jún. 12. 23:55
9/15 anonim válasza:
Ha tudod fejleszteni magad, szélesedik a lehetőségek köre, az biztos! :)
10/15 anonim válasza:
#8: Ha nem akarsz magánvállalkozó lenni, cukrászattal alkalmazottként nem lehet túl jól keresni és ennek ellenére nagyon sok a munka. Ha alkalmazott akarsz lenni, normális munkaidővel, én leginkább a logisztikát ajánlom ebből az ötből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!