Szerintetek hogy dontsek?
Én is ugyanilyen helyzetben voltam. Én 2019-ben a komplett évben azon agyaltam, hogy otthagyom a közgázt, helyette megszerzem a fitnesz instruktori papírt, aztán személyi edző leszek Budapest egyik legnagyobb termében. Mindig vaciláltam, soha nem szántam el magama, húztam-halogattam, aztán jött 2020, jött a koronavírus, bezárták az összes termet, felére csökkent a súlyzós edzést végző egyének száma. Még azok az ismerőseim, akik átálltak online coachingra, ők is az ügyfélkörük háromnegyedét elveszítették. Így lett több edző ismerősömből futár, meg segdémunkás. Akkor de rohadtul örültem, hogy nem hagytam ott a közgázt, és hogy az egyetemnek hála egy stabil állásom van egy nemzetközi biztosító társaságnál.
Én azt tanácsolom, hogy diplomázz le, aztán utána még mindig el lehet menni fitnesz képzésre.
Bár nem közvetlenül, de hasonló helyzetben voltam/vagyok én is. 3 éve kezdtem el az óvodapedagógusi képzést, de út közben kiderült számomra, hogy a pénzügy-számvitel is vonz (talán még jobb is, sőt eredményezőbb is lenne). Viszont család illetve tágabb baráti kör hatására befejeztem az egyetemet, és idén jelentkeztem psz alapszakra.
Nem bánom, hogy így tettem, mert ha nem jól alakulnak a dolgok a későbbiekben, még mindig megtudok állni a lábamon a pedagógusi szakmával, ami azért számomra biztonságérzetet ad.
Tehát összességében szerintem érdemes lenne befejezned a mostani képzést, és utána tovább menni. :)
Egyáltalán nem drágább sport ez, mint bármelyik másik, átlag emberként.
"Bármilyen" pólóban mehetsz edzeni, drága fölösleges tápkiegeknek semmi értelme, jó kajálással bőven megvagy.
Ezerszer kiszámolták, hogy nem drágább egy átlag ember étrendjéhez képest, simán csak drága lett minden kaja.
Verseny szinten melyik sport olcsó? Mindenhol kellenek szponzorok, sok pénz felszerelésre, "extra" tápkiegre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!