Most érettségizek. Eddig nagyon jó eredményeket szedtem össze. Hova menjek tovább?
Egy évet mindenképpen halasztani szeretnék, ha megyek egyetemre. Bár az se biztos hogy nagyon szeretnék.
Olyan helyre mennék, ahol könnyebben talpra tudnék állni. Szombathely azért lenne jó, mert ott lakik az apai rokonjaim, Budapest meg a lehetőségek miatt. Ez a kettő játszik nálam. Jelenleg Ajkán élek, innen inkább menekülni érdemes. BME-re és a SAVARIA Egyetemre adtam be a jelentkezésemet. Melyik város lenne jobb? Tényleg az a fő szempontom, hogy hamar munkába tudják állni, lehetőleg ne gyári, valamint hamar tudjak albérletet találni.
"amíg így fogalmazol, ne jelentkezzél sehova sem"
Öngyilkos rohamjaim vannak, ez most kiváltottad nálam. Engem senki szeret. Mindenki rosszat akar.
én mindkét egyetemre jártam, Szombathelyt szerettem, mert kis létszámú szakok, emberséges tanárok, személyes ismertek, nagy hangsúly van gyakorlaton. Város nem egy nagy kultúrális és buliközpontú hely.
BME nagyon elméleti, tömegoktatás van, félévben van van 15 hét kb., abból utolsó 2 pót zh és pót pót zh, meg a maradékból is 2-3 zh. Ünnepek, szünetek miatt is marad el, kb. 7-8 oktatási óra egy tantárgyból az is száraz elmílet, meg szívatás az egész. Biztos értékesebb diplomát ad a hírneve miatt, de sok helyen ezt nem nézik már. Bp meg valóban ezer lehetőséget a minden szempntból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!