Szerintetek is ez elúszott vagy csak szerintem??
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy esti gimnáziumba,és április 4.-én kaptam egy email hogy hívtak de nem értek el.És nem tudtam megnézni mivel ez a SZAR TELEFON nem jelzett.Nagyon ideges vagyok mert csak egy helyre jelentkeztem.Csak ma tudtam visszaírni..2023. máj. 6. 16:37
1/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mi miatt nem tudtak elérni, az a te felelősséged, hogy elérhető legyél.
Így látatlanban nehéz megmondani.
2/5 anonim válasza:
Tanulság - nem a telefonra kell feltenni az életed... Ez a digitalizált világ átka, amit a magad bőrén érezhettél.
Ha azt vesszük, hogy van egy lista, hívják a tételeket, s dogmatikusak... Feltehetően, ha nem érik el x ideig, akkor az a jelölt kiesett, mennek tovább, egészen addig, amíg el nem érik a kívánt létszámot. Ha elérik, akkor a lista off, mindenki más kiesett.
Ha ápr 4 óta eltelt egy hónapban ez megtörtént, akkor bizony ez nagy eséllyel bukta.
3/5 anonim válasza:
Ezért kell minimum egy-két naponta megnézni az email-eket.
De hogy felvesznek, azt mi nem tudhatjuk. Nézz utána, meddig van a jelentkezési határidő.
4/5 anonim válasza:
1 hónapig nem nézted az e-mailjeidet? Nem voltál gépközelben sem? Vagy mi történt? Én naponta minimum 10-szer megnézem, főleg ha tudom, hogy fontos levelet várok, vagy ha valami olyan esemény történt, interjú stb. amminek várom az eredményét. Elég ködös ez számomra.
5/5 anonim válasza:
Nem értem, hogy az értesítést miért kell telefonon várni, miért nem e-mailben. Amúgy meg ez egy érdekes szituáció, mert ha a teló nem jelez, gondolom, nem elszőr fordul ez elő, akkor ideje lecserélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!