Van ertelme 120 koruli IQ-val belekezdeni fizika szakba?
Figyelt kérdés
Elvegeztem a jogi egyetemet, de mar a felenel tudtam, hogy kifejezetten utalom az egeszet. Nem is nagyon szeretnek dolgozni benne. Rajottem, hogy inkabb a fizika erdekel, de talan ahhoz keves lennek.2023. máj. 2. 07:20
2/3 anonim válasza:
@1 Annyiban igen, hogy azért mondjuk egy 80 - as érték körüli IQ - val nem feltétlen fog valaki labdába rúgni ezen a területen.
Viszont 120 - as érték esetén szerintem semmi akadálya. Persze nem tudnék most itt éles határt húzni, mi az a szint, ami alatt már nem kellene erőltetni, de a 120 már van annyira átlag felett, hogy elég kell, hogy legyen.
Másfelől pedig, az elme is fejleszthető, plusz vannak más faktorok is, melyek legalább annyira fontosak, mint az IQ.
3/3 anonim válasza:
Még nagyon jó fizikus lehet belőled, kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!