Esetleg jár valaki más is azén ciőmben, és diplomával jeletkezett egy másik egyetem alapszakára?
#1 ez vagy kamu, vagy nagyon béna vagy. Nincs az a diploma, ami mellé a titkár OKJ(ha egyáltalán van ilyen) bármilyen hasznos tudást adna, növelné a munkaerőpiaci értékedet.
Logisztikai cégnél dolgozok. Van itt bölcsész, angol tanár, építész, közgázos stb végzettségű kolléga. Rengeteg olyan munka van, ahol nem számít milyen végzettséged van, de azért jó, ha van diplomád. Nem tudom elképzelni, hogy bárkit is azért vegyenek ide vagy máshova fel, mert titkár OKJ-t is elvégzett a lómasszőr Bsc mellé.
Nem, én diploma után dolgozni mentem, nem akarok örökké az iskolapadban rohadni.
Normális életet szeretnék, munkahelyet, családalapítást, ehhez pénz kell, amit munkával tudok megszerezni.
#3 attól függ, milyen természettudományos diplomával. Célszerű pl. egyetemi szakválasztás előtt egy keresést végezni az állásportálokon.
Biológusi diplomával pl. nem lehet elhelyezkedni, de vegyész diplomával rengeteg lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!