Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Februárban induló képzések...

Februárban induló képzések között milyen szakok szoktak előfordulni?

Figyelt kérdés
Olyan szakok is, amelyek szeptemberben is indulnak? Kifejezetten gyógypedagógiára lennék kíváncsi

2023. márc. 30. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
februárban leginkább MSC képzések indulnak, mert keresztfélévben nem indul csomó szak.. talán bsc-n még valami gazdasági szakok szoktak.
2023. márc. 30. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyógypedagógia biztosan nem indul. Ahogy az előttem szóló mondja, szinte csak mesterképzéseket szoktak indítani.
2023. márc. 30. 19:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. márc. 30. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én most kíváncsiságból megnéztem az idei keresztféléves ponthatárokat és szakokat. Egy helyen sem láttam gyógypedagógiát, viszont a pécsin láttam óvodapedagógust. Ezt csak azért említem meg, mert más egyetemeken köszönő viszonyba se jelentek meg pedagógiai szakok.

Plusz nagyon sok keresztféléves szak sajnos csak önköltségesen indul.

2023. márc. 31. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!