Jòl értelmezem , hogy a 2023 szeptemberében indulò alapszakokon (felső oktatás) nem lesz minimum ponthatár ?
Mármint MINIMUM nem lesz (a 280 pont), ponthatár igen.
Első voltam.
A jegyeim :
Irodalom : 4 ,3 (utolsò előtti , utolsò év)
Nyelvtan: 3, 3
Matek:3,3
Töri: 3,3
Német:3,3
Választott: 5,5
Érettségi:
Magyar: 53%(3)
Matek: 43% (3)
Töri: 56% ( 3)
Német: 60% (4)
Választott:70% (4)
2016-ban érettségiztem. Gyereket nevelek.( Azt hiszem azt olvastam ezért is jár pont) .
Hát akkor érettségizz újra, és arra készülj fel alaposabban. Ha az nem megy, akkor (bocs, hogy ezt mondom) az egyetemet sem bírnád csinálni jelen élethelyzetedben.
És hidd el, tudom, hogy miről beszélek. 15 évvel vagyok nálad idősebb, és egy hónapja tettem szintemelő érettségit.
Kedves utolsò!
Lassan 7 éve voltam végzős gimnazista. Életem leglázadòbb korszakában amikor egyáltalán nem érdekelt a továbbtanulás. Azòta férjhez mentem gyerekeim lettek és lett egy álmom/ vágyam amit az egyetemmel tudnék csak elérni . Mivel egy álmomat szeretném teljesìteni valòszìnű, hogy szorgalmasan tanulnék nem úgy mint akkor amikor tini voltam és gimibe jártam amit úgy fogtam fel , hogy egy kötelező börtön. Nyilván buta voltam de felnőttem 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!