Hogy tanuljak otthon biológiát érettségire?
Oldj meg minél több feladatot. Akár úgy is csinálhatod, hogy átveszel egy témakört és megcsinálod a hozzá tartozó összes korábbi érettségi feladatot. (Van egy drive dokumentum, ahol tematikusan össze vannak gyűjtve a feladatok, nem kell neked keresgélni, ha kell el tudom küldeni, de mivel nem először mész, valószínűleg már találkoztál vele.) Tényleg nagyon sokat számít, hogy van-e rutinod a feladatok megoldásában.
Ilyen százaléknál viszont már tényleg minden apró buktatóra figyelni kell. Szóval lehet megérné befizetni egy kifejezetten emelt érettségire felkészítő kurzusra, mert ott kihangsúlyozzák, hogy mikre kell nagyon odafigyelni. A Magister Universitas kurzusait én nagyon tudom ajánlani, de biztos vannak ezen kívül más felkészítők is, úgyhogy nézz körül, hogy neked melyik tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!