Ki járt itt olyan levelezői szakra, ahol munkanapokra esnek az órák nem hétvégére?
Ha megnézed a felvi.hu-t minden levelező szakra odaírják, hogy az oktatás péntek-szombati napokon van. Én is akartam jelentkezni valahova, és írtam is a tanszéknek, és ők is azt írták, hogy félévenként kb. 10 péntek DÉLELŐTT. Én sem értem, hogy ezt hogy gondolják, szerintem azért lehet, mert ha hétvégén oktatnak a tanárok, akkor az feláras.
Nem véletlen hogy a levelező tagozatokon a béka s.egge alatt vannak a ponthatárok, ezek után elég kevesen jelentkezhetnek.
Amúgy kb. minden második héten van oktatás, az havonta 2 szabadnap, annyi szabija elvileg van mindenkinek. Az más kérdés, hogy milyen helyen dolgozol, és elmehetsz-e bármikor szabira, amikor akarsz. Vizsgaidőszakban én meg elmentem egy-két hét táppénzre.
Ha meg szakirányú a főiskola, akkor meg szólj nekik, hogy engedjenek el.
3-as vagyok, köszi a 0 %-ot. Pedig tényleg ezt írják a Felvin, nézzétek csak meg.
Amúgy ha pl. azért tanulsz, mert ki akarsz törni a pocsék munkahelyedről, nyilván nem fogja a munkáltató támogatni, szóval nem mindig olyan egyszerű. Pláne, ha nem ott van az egyetem, ahol laksz. Nem mindenki a fővárosban lakik, de valahogy ezt általában elfelejtik. A pesti ember nem tudja elképzelni, hogy még léteznek emberek a városon kívül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!