Hogyha neptunban már bejelentkeztem aktív félévre, de nem megyek el beiratkozni, milyen következménye lesz?
Figyelt kérdés
Mesterképzés legelső félévéről lenne szó. Mivel legelső félévet nem lehet passzívan kezdeni,csak betegség vagy szülés esetén, ezért gondoltam arra, hogy nem megyek el beiratkozni hanem inkább majd újrafelvételizek a szeptemberben induló levelezőre. A tanulmányi szabályzatban az áll, hogy "A hallgatói jogviszony a beiratkozási lap két példányban történő kitöltésével és
benyújtásával jön létre. "
tegnap 19:33
1/4 anonim válasza:
Nem leszel hallgató, majd törlik a féléved.
3/4 anonim válasza:
Hogyan tudtál a neptunba belépni? Mert nekem sehogy sem megy.Nem találom sem az azonosítómat sem a kódomat.
4/4 A kérdező kommentje:
Küldtek tájékoztató emailt
ma 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!